Νέα - Δελτία τύπου - Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τα τελευταία μας νέα και τις εκδηλώσεις μας

Πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα την «Διαπολιτισμική Κατανόηση και Συνεργασία», οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών της ΕΠΑΘ, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδαγωγών, εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Επιστημόνων που στελεχώνουν τα προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Προσφύγων, στο Κέντρο Φιλοξενίας των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Στόχος του Προγράμματος, στο οποίο θα συμμετέχουν Παιδαγωγοί και Εκπαιδευτικοί που αναπτύσσουν εκπαιδευτικές δράσεις και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσφύγων, είναι η συμβολή στην υποστήριξη του έργου των Παιδαγωγών, με την παροχή θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και εργαλείων, σε θέματα Διαπολιτισμικής Κατανόησης Αντιμετώπισης του Ρατσισμού και Δημιουργικής διαχείρισης της Διαφορετικότητας, στο πλαίσιο όπου εργάζονται.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερεις Θεματικές Ενότητες, οι οποίες, θα διεξαχθούν σε τέσσερεις τρίωρες συναντήσεις, με έναρξη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.00, στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών της Ε.Π.Α.Θ. Αμβροσίου 5, 2ος Όροφος.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία και επιστημονική υποστήριξη ακαδημαϊκών και μελών Διδακτικού- Ερευνητικού Προσωπικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: Αμβροσίου 5, 2ος όροφος, ΤΚ 54630 Θεσσαλονίκη, Tηλ. +30 2310 811 078,
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL: www.sfe-epath.com, www.facebook.com/sfeepath

Δείτε - κατεβάστε PDF με το αναλυτικό πρόγραμμα

Επιλογές